nedeľa 26. decembra 2010
Zapečená tekvica - moja
Celkom jednoduché a hlavne chutné, dá sa potom hýbať aj rozmýšľať, neodstaví to človeka na pol dňa spánku po dobrom obede...
Na množstvo na obrázku treba:
polovicu maslovej tekvice
zhruba polovičné množstvo zemiakov
na kocky nakrájaná gouda
1 kyslá smotana
4 vajíčka (môže byť aj menej)
vegeta (natural)
málo masla
Všetko nakrájam na kocky (tekvicové kúsky nie malé, skôr väčšie), zmiešam, zasypem vegetou, zalejem smotanou... a pečiem asi hodinu (stačí aj menej ak sú predtým zemiaky uvarené).
Tekvicu stačí umyť a odjadierkovať, netreba ju šúpať.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára